TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

YRITYS

Paatela Inca Aurora (Y-TUNNUS 2862949-2)

Yksityinen elinkeinonharjoittaja (YTJ)

Muualla luokittelematon tietopalvelutoiminta (63990)


YHTEYSHENKILÖ

Inca Paatela


TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Keräämme ja käytämme eriteltyjä asiakastietoja, jotta voisimme tarjota entistä parempia tuotteita ja palveluita asiakkaille. Keräämme tietoja myös voidaksemme ymmärtää paremmin miten asiakkaamme käyttävät palveluitamme ja tarjotaksemme asiakasryhmille kohdennettuja ajankohtaisia tarjouksia palveluistamme.

Henkilötietoja tallennetaan sekä siirretään vain sähköisesti. 

Emme koskaan anna tai jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Kaikki henkilökohtaiset tietosi tallennetaan ja prosessoidaan tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joka on voimassa olevan EU:n tietosuojalain mukainen.


Henkilötietoja säilytetään 6kk. Asiakas voi halutessaan nähdä kaiken hänestä tallennetun tiedon ja pyytää tietojen poistamista välittömästi.


MITÄ TIETOJA KERÄÄMME

Tuotteen tai palvelun ostamisen yhteydessä keräämme tietyn tyyppisiä tietoja; nämä kuvataan tarkemmin seuraavassa kappaleessa.

KÄYTTÄJÄN ANTAMAT TIEDOT

Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot (Etu- ja sukunimi, asuinpaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero).
Käytössämme on muotimuistio, joka on osa asiakastietolomaketta. Muotimuistio auttaa stailistia luomaan toimivan tyylin. Muotimuistion avulla räätälöimme juuri sinun toiveiden ja odotusten mukaisen palvelun. Kysymme sinulta esitietolomakkeella mm. silmien ja hiusten väriä.

    KUINKA KÄYTÄMME NÄITÄ TIETOJA

    Jos lähetät meille henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja sivustomme kautta voimme käyttää sähköpostiosoitettasi ei-markkinoinnillisiin tai hallintatarkoituksiin kuten asiakaspalvelutarkoituksessa tai ilmoittaaksemme sinulle tärkeistä sivustolle tehdyistä muutoksista.