KÄYTTÖEHDOT

Voimassa toistaiseksi. Päivitetty 29.10.2019

LUE NÄMÄ SOPIMUSEHDOT ENNEN KUIN TILAAT PALVELUITAMME

Tilaamalla palvelumme sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. 


Sitoudut tilaamaan palvelut vain yksityiseen käyttöösi. Palveluita ei ole sallittua jakaa kaupalliseen tarkoitukseen.


Sivujen koko sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Yritys pidättää itsellään kaikki oikeudet ellei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä. Yrityksellä on täysi oikeus muuttaa milloin tahansa palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja palveluiden saatavuutta verkkosivuilla.

Palveluiden tilaaja sitoutuu siihen, ettei jaa tai kopio mitään palveluihin liittyvää materiaalia kolmansille osapuolille.

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja immateriaalioikeuksilla. Kopioiminen, muokkaaminen, levittäminen tai mikään muu tekijänoikeutta ja yksinoikeussuojan alaista materiaalia vahingoittava tai loukkaava teko on kiellettyä. Kaikki tavaramerkit ja palveluiden toiminimet ovat palvelun haltijan omaisuutta ja niiden luvaton käyttö on kiellettyä.

Sopimusehdon vastaisesti toimiva vastaa täysimääräisesti yritykselle tekijänoikeus-rikkomuksella aiheutuvista vahingoista.

Asiakas sitoutuu siihen, että palvelun tilaaminen on aina kuluttajan omalla vastuulla eikä yritys vastaa mahdollisista palveluissa esiintyvistä virheistä. Yritys ei myöskään vastaa minkään ulkopuolisen palveluntarjoajan sisällöstä, johon yrityksellä on yhteys.


PALVELUN TOIMITUSEHDOT

Tilaus on aina sitova, kun yritys on vahvistanut tilauksen saapuneeksi. Yritys pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.


PERUUTTAMISOIKEUS

14 päivän peruuttamisoikeus lasketaan alkavaksi tilauksen tekemisestä. Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta, jos palvelun toimittaminen on jo ehditty aloittaa.


HENKILÖTIETOJENKÄYTTÖ JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 

Yritys käsittelee asiakkaan henkilötietoja asianmukaisesti ja voimassa olevien tietosuojasäännösten mukaisesti.


*Yritys varaa oikeuden muuttaa kaikkia edellä mainittuja ehtoja.